Vriendenking

Beste muziekliefhebber  Maakt u deel uit van het trouwe en enthousiaste publiek van Vivente Voce? Draagt u het koor een warm hart toe? Dan hebben we goed nieuws voor u. Dit koorseizoen 2016-2017 vernieuwen wij de werking van de Vriendenkring van Vivente Voce. Wij willen u de kans geven ons muzikaal doen en laten van dichtbij te beleven. We doen dit door voor u de beste plaatsen te reserveren op onze concerten en u informatie te bezorgen over de verschillende activiteiten. Daarnaast bent u van harte welkom op onze nieuwjaarsrepetitie waar u bij een hapje en een drankje de passie kan ontdekken waarmee wij, zangers van Vivente Voce, ons inzetten voor onze muzikale projecten. Waarom zoeken wij vrienden?Bij Vivente Voce streven we naar continue vooruitgang. De afgelopen jaren hebben we samen met onze dirigent Jeroen Keymeulen op muzikaal vlak grote stappen vooruitgezet. Om te kunnen blijven investeren in een hoge kwaliteit, en de betere solisten en orkesten aan te trekken om onze projecten te ondersteunen, hebben we nood aan voldoende financiële middelen. Als vriend van Vivente Voce kunt u uw steentje bijdragen.  Wat kunt u als vriend van ons verwachten?Voor een jaarlijkse bijdrage van 40 euro hebt u volgende voordelen:

  • U ontvangt een VIP-kaart voor ons barokconcert dat plaatsvindt op 22 oktober in Gent.
  • Voor de andere concerten die we organiseren in eigen beheer geniet u 50% korting bij de aankoop van uw eerste ticket.
  • Bij elk concert ontvangt u op voorhand toelichting bij het programma.
  • Uw naam wordt vermeld in het programmaboekje.
  • U kunt bovendien een kijkje komen nemen achter de schermen op onze nieuwjaarsrepetitie (inclusief uitgebreide receptie)

​Voor een jaarlijkse bijdrage van 70 euro geniet u dezelfde voordelen. Wij bieden u echter nog meer:

  • Voor ons barokconcert op 22 oktober ontvangt u een tweede VIP-kaart gratis.
  • Voor de overige concerten in eigen beheer geniet u 50% korting bij aankoop van uw eerste en tweede ticket.

 Hoe wordt u vriend?U schrijft 40 euro of 70 euro over op het rekeningnummer BE95 7510 0453 1758 met vermelding van uw naam, voornaam en e-mailadres (of uw postadres, indien u geen e-mailadres hebt). Na ontvangst van uw betaling bent u vriend van Vivente Voce voor het seizoen dat loopt van 1 september 2016 tot 31 augustus 2017. Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen als vriend van Vivente Voce en wensen u een mooi muzikaal seizoen toe.  Indien u bijkomende informatie wenst, kan u steeds contact opnemen: vriendenkring@vivente-voce.be of 0486 58 25 38.